Vi overvejer en ny oksespegepølse

  • af
Øl, Gundestrup Mejeri og Bryghus, oksespegepølse, dyrevelfærd, kvalitetskød

Vi har solgt godt ud af vores gode oksespegepølser, og skal til at tænke på at få lavet en nye portioner.

Dyrevelfærd, kvalitets kød, god smag, pålæg, oksespegepølse

Så jeg tog lidt på studietur i dag på vej hjem fra arbejde. Jeg kørte en lille omvej og holdt ind hos Gundestrup Mejeri og Bryghus. Her snakkede jeg med Jørgen. Jeg fortalte ham, at jeg er på udkig efter en porter eller en stout øl til vores oksespegepølser. To sekunder senere stod jeg med en smagsprøve af hans ‘Mejeristens Stout’ i hånden. 10 komma-noget i procent. Det kunne jeg godt mærke sådan en fredag eftermiddag. Men den er god. Rigtig god. Så der blev købt en med hjem, så Jesper også kan smage på den.

Også havde Jørgen en anden interessant ting liggende i butikken; bogen ‘Smag’ udgivet af blandt andet Kulinarisk Sydfyn. Den er virkelig flot og indbydende. Den beskriver alle de små og større lokale producenter, der findes på Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Langeland, Ærø og øerne. Den er bestemt et kig værd. Den er hvad jeg vil kalde ‘eye-candy’.

Øl, Gundestrup Mejeri og Bryghus, oksespegepølse, dyrevelfærd, kvalitetskød
Bog, lokale producenter, god smag, kvalitet

Når vores nye spegepølser er klar til salg, skal vi nok fortælle om det her på bloggen og på facebook. Du kan se åbningstider for gårdbutikken her.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *