Kødkvægets Dag 2019

  • af
Kødkvægets dag, dansk oksekød

Vi holder Kødkvægets Dag 2019 sammen med 8 andre kødkvægsavlere på Fyn søndag den 26. maj. Når du drager ud for at stemme til Europa Parlamentet, så fortsæt turen ud til en kødkvægsavler og se, hvor dit oksekød kommer fra.

Vi glæder os til at vise vores dyr frem. På dagen vil dyrene græsse på et engareal uden for vores have ned til Sallinge Å.

Åben fold

Vi åbner folden kl. 10 – 16 på Kødkvægets Dag. Du har mulighed for at komme med en tur i folden og gå en tur blandt køerne. Vi har lige nu 8 kalve. Måske har vi flere den 26. maj? Mange af køerne er glade for at blive kløet på ryggen.

Du er også velkommen til at gå en tur langs Sallinge Å, som blev genslynget for 5 år siden.

Grillpølser

Vores dygtige slagter Kennth fra Gudme Slagteri kommer og griller vores lækre oksegrillpølser. Vi sælger grillede pølser m. brød hele dagen. Du er velkommen til at bruge Kødkvægets Dag til at få en snak med vores slagter Kenneth om oksekød og udskæringer.

Gårdbutik

Vi har fået friske forsyninger i gårdbutikken af Ribeye-,  Entrecotes-, Engelsk- og mørbrad-bøffer. Vi har også spegepølser og ferske grillpølser. Gårdbutikken er åben på Kødkvægets Dag. Du kan se vores udbud af udskæringer her.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *