Gårdbutik

Dansk oksekød, dyrevelfærd, gårdbutik, Welsh Black

Velkommen til gårdbutikken

Vi sælger lækkert og mørt oksekød fra vores egne dyr, der har levet hele deres liv på Fyn. 

Butikken har åbent:

torsdag fra kl. 16 – 18

fredag fra kl. 15 – 18

-eller efter aftale. Du er velkommen til at ringe til os på 2218 1171.

Vi glæder os til at se dig.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi brænder for at lave godt oksekød, der giver dig en god spise-oplevelse & kommer fra dyr, der har haft det godt. Så enkelt er det.

Når vi får kød hjem fra slagteren, så er alle udskæringer vacuum pakket og der er label på. På dagen kan du være heldig at købe ferske udskæringer. Men ellers er vi nødt til at fryse udskæringerne. Vi har forskellige stege, bøffer, hakket kød og grillpølser på frost.

Alt kød, vi sælger i butikken, kommer fra vores egne dyr. Du kan læse mere om vores dyr her.

Glutenfri produkter

Vores dygtige slagter kan lave spegepølser, leverpostej og grill-pølser uden gluten. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores produkter er gluten- og laktosefri med undtagelse af vores spegepølse med stout-øl fra Gundestrup Mejeri og Bryghus eller vores grillpølser med Svendbo ost også fra Gundestrup Mejeri og Bryghus.

Dyrevelfærd, kvalitets kød, god smag, pålæg, oksespegepølse

Mangler du inspiration?

Vi går meget op i at bruge hele dyret, når vi får slagtet. Derfor sælger vi også brystkød, lårtunge, tykkam og andre spændende udskæringer. Vi arbejder løbende med at lave opskrifter til, hvordan de forskellige udskæringer kan tilberedes. Du kan få inspiration på vores blog.

Find vej til os

Smileyrapport for Holmelund
Se vores kontrolrapport her